Màsters i postgraus
El compromís d’Althaia amb la transferència de coneixement en tots els àmbits de les ciències de la salut s’estén també als ensenyaments de postgrau. Molts professionals de la nostra institució participen en diversos programes de diverses universitats, ja sigui com a professors o com a col·laboradors docents de pràctiques.
Althaia participa com a coorganitzador en la realització dels següents màsters i postgraus:
Màster Universitari en Metodologia de la Simulació aplicada a la formació de professionals de Ciències de la Salut i Socials
Programa de la UManresa (UVic-UCC)
Aquest màster pretén que els docents i professionals incorporin, desenvolupin i potenciïn una gran varietat d’estratègies i habilitats didàctiques, pedagògiques i professionals, amb l’objectiu que puguin treure el màxim rendiment d’aquesta metodologia en termes d’aprenentatge.
Activitat formativa de Simulació acreditada per la Sociedad Española de Simulación Clínica y Seguridad del Paciente.(SESSEP) núm. de registre: 0417
Cliqueu aquí per a més informació.
Màster en Infermeria d'anestèsia, reanimació i terapèutica del dolor
Programa de la UManresa (UVic-UCC)
Actualment els professionals preparats per dur a terme aquestes tasques són insuficients i les iniciatives de formació en aquest camp són escasses. Sensibles a aquesta mancança, s’ofereix un programa tant teòric com pràctic per donar unes cures integrals d’infermeria en el camp de l’anestèsia, la reanimació i la teràpia del dolor.
Cliqueu aquí per a més informació.
Màster en Emergències Extrahospitalàries
Programa de la UManresa (UVic-UCC)
Actualment, l’especialitat d’Urgències i Emergències, tant per a metges com per a infermeres, no està reconeguda al nostre país, com tampoc no ho està la formació oficial en aquest camps.
El màster dóna resposta a la necessitat de formació en aquest àmbit. L'objectiu és oferir als professionals sanitaris (metges i infermeres) la formació necessària per tal que desenvolupin els coneixements, les habilitats i les actituds necessàries que els han de permetre oferir una atenció integral a les victimes en situacions d’emergència en l’àmbit extrahospitalari.
Cliqueu aquí per a més informació.
Postgrau en Malaltia Mental i Alteracions de la Conducta en Persones amb Discapacitat Intel·lectual
Programa de la UManresa (UVic-UCC) i co-organitzat amb Ampans
Aproximadament un terç de les persones amb discapacitat intel·lectual presenta trastorns de conducta i malalties mentals. Aquest fet suposa un dels principals reptes que han d’afrontar els professionals i serveis que els atenen. Aquest postgrau ofereix formació semipresencial des d’un enfocament integrador biopsicosocial basat en l’evidència dels conceptes, models, planificació de serveis i tècniques d’avaluació i intervenció en l’àmbit de la salut mental i les alteracions de la conducta.
Cliqueu aquí per a més informació.
Curs d’ecografies per a tècnics de grau superior d’imatge pel diagnòstic
Títol propi de l'escola Joviat amb certificat d'extensió universitària (UManresa)
Es tracta d'un curs presencial i eminentment pràctic. Combina classes teòriques amb pràctiques entre els alumnes i pràctiques a l’hospital amb pacients reals, tutoritzades per ecografistes experts.
Els objectius del curs són: incorporar el Tècnic especialista en ecografia als serveis de radiodiagnòstic, donar resposta a la demanda creixent de formació per al personal de TSID/DI que vol ampliar coneixements en aquesta modalitat radiològica i d’aquesta manera donar valor al seu currículum i garantir els coneixements i pràctiques necessaris per a la realització de forma protocol·litzada dels diferents estudis ecogràfics, en un entorn formatiu fonamentalment pràctic i interactiu.
Cliqueu aquí per a més informació.
Postgrau en Nous Models d'Atenció en Salut Mental Comunitària
Programa de la UManresa (UVic-UCC)
Aquest postgrau és semipresencial i ofereix formació sobre noves aproximacions d'atenció a la salut mental, coneixements i eines necessàries per a comprendre els aspectes globals i comunitaris sobre la salut mental i, així desenvolupar noves estratègies de disseny, recerca i intervenció en aquest àmbit.
Cliqueu aquí per a més informació.